Info o podujatí
Nie sú ľudia. Veta, ktorú počúvame takmer denne. V hoteliersve a gastronómii ju však vyslovujú majitelia a manažéri ešte nástojčivejšie ako vo výrobných odvetviach. Lebo v nijakej inej brandži neovplyvňuje pracovný výkon personálu tak bezprostredne úspech celého biznisu, ako v hotelierstve a gastronómii. A nielen Slovensko, celá Európa je svedkom paradoxu – ľudia chcú čoraz viac dovolenkovať, ale je čoraz menej tých, ktorí sa chcú o dovolenkárov starať.
Ako teda získať a udržať si zamestnancov? A zároveň s nimi pracovať tak, aby boli majitelia aj hostia spokojní? Týmto témam sa bude venovať TREND Horeca Academy 15. júna v hoteli Radisson Blu Carlton v Bratislave.
Získať toho „pravého“ zamestnanca nie je neriešiteľná misia, ak viete ako na to
Ako hľadať a nájsť tých správnych zamestnancov, ako byť dobrý zamestnávateľ, prečo je dôležité budovať si dobrú reputáciu.
Dnešná generácia mladých ľudí, ktorá nastupuje do práce, je iná – v čom? Akí sú mileniáli, čo chcú, čo je pre nich v práci dôležité, ako im rozumieť, aby sa stali motivovanými zamestnancami?
A čo cudzinci? Sú riešením pracovnej krízy? Ako sa k nim „dostať“, čo chcú, ktoré pracovné miesta je dobré nimi obsadzovať, kde sa osvedčia?
Zamestnancov máme, ale ako nastaviť kultúru orientovanú na spokojnosť hostí
Zamestnancov máme, ale ako nastaviť kultúru orientovanú na spokojnosť hostí, aby pobyt u vás prekonal ich očakávania?
Čo robia hotely a reštaurácie, aby si ľudí udržali? Je to o peniazoch? Alebo o dobrom tíme, kde sa komunikuje o cieľoch, vládne vzájomná dôvera a rešpekt?
Spolupracovníkov treba stále trénovať. Áno či nie? Akú dôležitosť tejto stránke manažéri pripisujú? Dá sa na tréning nájsť čas pri bežnej operatíve? Aké sú prínosy tréningu a aké chyby sa najčastejšie robia, keď výsledky nezodpovedajú vynaloženej námahe?
Bližšie info:
Daniel Pšenák
daniel.psenak@newsandmedia.sk (02) 3213 1222
Program
8.00 - 9.00 H | REGISTRÁCIA ÚČASTNÍKOV, RANNÁ KÁVA S TÝŽDENNÍKOM TREND |
9.00 - 10.30 H | Získať toho „pravého“ zamestnanca nie je neriešiteľná misia, ak viete ako na to Ako predchádzať potrebe hľadať zamestnancov? Podnikanie z iného uhla? Zuzana Kvočeková, partner, Hotelity Dnešná generácia mladých ľudí, ktorá nastupuje do práce, je iná – v čom? A čo cudzinci? Sú riešením pracovnej krízy? |
10.30 - 10.50 H | PRESTÁVKA |
10.50 - 12.20 H | Zamestnancov máme, ale ako nastaviť kultúru orientovanú na spokojnosť hostí Čo robia hotely a reštaurácie, aby si ľudí udržali? Je to o peniazoch? Alebo o dobrom tíme, kde sa komunikuje o cieľoch, vládne vzájomná dôvera a rešpekt? Dalibor Gergeľ, majiteľ reštaurácií Kogo a D Steakhouse |
Sociálne siete