Info o podujatí
Tézy do diskusie:
Od sudov a podpivníkov ku komplexným prevádzkovým modelom
Aktívny krčmár = stále vyhľadávanejšia krčma
Od výčapu k zábave i gastronómii
Hľadanie a preberanie prínosných noviniek zo sveta
Budovanie dobrého zamestnaneckého tímu
Sociálne siete hrou a nie starosťou
Ako omladiť podniky pre mladších ľudí
Termíny a miesta:
20. november 2018, Hotel Holiday Inn, Žilina
21. november 2018, Hotel Horizont, Stará Lesná
27. novembra 2018, Hotel Senec, Senec
Bližšie info:
Nina Dzedzinová
nina.dzedzinova@newsandmedia.sk
Program Žilina
8.00 - 9.00 h | Registrácia a raňajky s týždenníkom TREND |
9.00 - 10.30 h | Individuálne rozhovory s moderátorom Michal Chudík, National Sales Manager HoReCa, Heineken Slovensko |
10.30 - 11.30 h | Panelová diskusia a otázky z publika |
Program Stará Lesná
8.00 - 9.00 h | Registrácia a raňajky s týždenníkom TREND |
9.00 - 10.30 h | Individuálne rozhovory s moderátorom Michal Chudík, National Sales Manager HoReCa, Heineken Slovensko |
10.30 - 11.30 h | Panelová diskusia a otázky z publika |
Program Senec
8.00 - 9.00 h | Registrácia a raňajky s týždenníkom TREND |
9.00 - 10.30 h | Individuálne rozhovory s moderátorom Michal Chudík, National Sales Manager HoReCa, Heineken Slovensko |
Spíkri
Vyštudoval ekonomiku a riadenie podnikov na Ekonomickej fakulte Mateja Bela v Banskej Bystrici. Profesijnú kariéru odštartoval v Spojených štátoch amerických, odkiaľ sa po dvoch rokoch praxe v riadení podnikovej siete maloobchodných prevádzok vrátil na Slovensko. V spoločnosti Heineken prešiel viacerými špecializovanými aj manažérskymi pozíciami – všetky v komerčnej oblasti. Aktuálne vedie celoslovenský obchodný tím Heineken v HORECA segmente.
Absolvent hotelovej akadémie sa venuje gastronómii už od 15 rokov. Najskôr až osem rokov naberal skúsenosti v zahraničí. Pracoval v podnikoch v Anglicku, Írsku, Nemecku i Rakúsku. Neskôr sa vrátil na Slovensko v pozícii manažéra viacerých tunajších prevádzok. Vlastné podnikanie rozbehol pred vyše troma rokmi. Odkúpením bratislavskej reštaurácie Brasserie La Marine, ktorú pred tým sám aj päť rokov manažoval. Pred rokom si k tejto prvej reštaurácii prikúpil v hlavnom meste aj druhú – podnik Thema.
V hotelierstve pracovala celých 23 rokov. Začínala ako recepčná a vypracovala sa až na manažérske pozície. Má skúsenosti aj s prácou v sieťových hoteloch. Dnes odovzdáva svoje nadobudnuté skúsenosti formou školení a poradenstva hotelierom i pracovníkom v HORECA segmente. Založila Akadémiu hoteliera, ktorá získala akreditáciu ministerstva školstva.
V gastronómii pôsobí už 15 rokov. Začínal s menšími kaviarňami. Neskôr sa zameral na otváranie reštaurácií vo veľkých obchodných centrách. Orientuje sa s nimi hlavne na segment modern pubov. Dnes spolu s inými spoločníkmi prevádzkuje celkovo 11 podnikov. Takmer výhradne iba v Brne. Mimo jedného podniku v Zlíne.
Vyštudoval podnikový manažment na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Podnikať začal v osemnástich. V roku 1993 založil firmu Zoe a od roku 1995 prevádzkoval rovnomennú sieť obchodov s módou. Svoju prvú reštauráciu v centre Bratislavy otvoril v roku 2003. Dnes má Medusa Group vyše 46 prevádzok a vlastnú cateringovú divíziu. Je vôbec najväčšou slovenskou gastroskupinou. Jeden podnik má aj v Rakúsku a tri v Česku.
Sociálne siete