Najlepšie ťahy na zaplnenie krčiem hosťami

Od sudov a podpivníkov ku komplexným prevádzkovým modelom

Minulé podujatia zo série TREND Business Breakfast.

Info o podujatí


Tézy do diskusie:
Od sudov a podpivníkov ku komplexným prevádzkovým modelom
Aktívny krčmár = stále vyhľadávanejšia krčma
Od výčapu k zábave i gastronómii
Hľadanie a preberanie prínosných noviniek zo sveta
Budovanie dobrého zamestnaneckého tímu
Sociálne siete hrou a nie starosťou
Ako omladiť podniky pre mladších ľudí

Termíny a miesta:

20. november 2018, Hotel Holiday Inn, Žilina

21. november 2018, Hotel Horizont, Stará Lesná

27. novembra 2018, Hotel Senec, Senec

Bližšie info:

Nina Dzedzinová
nina.dzedzinova@newsandmedia.sk

Program Žilina


8.00 - 9.00 h

Registrácia a raňajky s týždenníkom TREND

9.00 - 10.30 h

Individuálne rozhovory s moderátorom

Michal Chudík, National Sales Manager HoReCa, Heineken Slovensko
Ján Vlčko, majiteľ bratislavských reštaurácií Brasserie La Marine a Thema
Iveta Pupišová, zakladateľka Akadémie hoteliera, trénerka a mentorka pre personál HoReCa
Moderuje: Ivan Haluza, zástupca šéfredaktora, týždenník TREND

10.30 - 11.30 h

Panelová diskusia a otázky z publika

Program Stará Lesná


8.00 - 9.00 h

Registrácia a raňajky s týždenníkom TREND

9.00 - 10.30 h

Individuálne rozhovory s moderátorom

Michal Chudík, National Sales Manager HoReCa, Heineken Slovensko
Ján Vlčko, majiteľ bratislavských reštaurácií Brasserie La Marine a Thema
Iveta Pupišová, zakladateľka Akadémie hoteliera, trénerka a mentorka pre
personál HoReCa
Moderuje: Ivan Haluza, zástupca šéfredaktora, týždenník TREND

10.30 - 11.30 h

Panelová diskusia a otázky z publika

Program Senec


8.00 - 9.00 h

Registrácia a raňajky s týždenníkom TREND

9.00 - 10.30 h

Individuálne rozhovory s moderátorom

Michal Chudík, National Sales Manager HoReCa, Heineken Slovensko
Peter Štecko, majiteľ skupiny Medusa Group
Zdeňek Sklenář, spolumajiteľ brnianskych sietí podnikov Tripoli a Charlie’s
Iveta Pupišová, zakladateľka Akadémie hoteliera, trénerka a mentorka pre personál HoReCa
Moderuje: Ivan Haluza, zástupca šéfredaktora, týždenník TREND

Spíkri


Michal Chudík
National Sales Manager HoReCa, Heineken Slovensko

Vyštudoval ekonomiku a riadenie podnikov na Ekonomickej fakulte Mateja Bela v Banskej Bystrici. Profesijnú kariéru odštartoval v Spojených štátoch amerických, odkiaľ sa po dvoch rokoch praxe v riadení podnikovej siete maloobchodných prevádzok vrátil na Slovensko. V spoločnosti Heineken prešiel viacerými špecializovanými aj manažérskymi pozíciami – všetky v komerčnej oblasti. Aktuálne vedie celoslovenský obchodný tím Heineken v HORECA segmente.

Ján Vlčko
majiteľ bratislavských reštaurácií Brasserie La Marine a Thema

Absolvent hotelovej akadémie sa venuje gastronómii už od 15 rokov. Najskôr až osem rokov naberal skúsenosti v zahraničí. Pracoval v podnikoch v Anglicku, Írsku, Nemecku i Rakúsku. Neskôr sa vrátil na Slovensko v pozícii manažéra viacerých tunajších prevádzok. Vlastné podnikanie rozbehol pred vyše troma rokmi. Odkúpením bratislavskej reštaurácie Brasserie La Marine, ktorú pred tým sám aj päť rokov manažoval. Pred rokom si k tejto prvej reštaurácii prikúpil v hlavnom meste aj druhú – podnik Thema.

Iveta Pupišová
zakladateľka Akadémie hoteliera, trénerka a mentorka pre personál HoReCa

V hotelierstve pracovala celých 23 rokov. Začínala ako recepčná a vypracovala sa až na manažérske pozície. Má skúsenosti aj s prácou v sieťových hoteloch. Dnes odovzdáva svoje nadobudnuté skúsenosti formou školení a poradenstva hotelierom i pracovníkom v HORECA segmente. Založila Akadémiu hoteliera, ktorá získala akreditáciu ministerstva školstva.

Zdeněk Sklenář
spolumajiteľ brnianskych sietí podnikov Tripoli a Charlie´s

V gastronómii pôsobí už 15 rokov. Začínal s menšími kaviarňami. Neskôr sa zameral na otváranie reštaurácií vo veľkých obchodných centrách. Orientuje sa s nimi hlavne na segment modern pubov. Dnes spolu s inými spoločníkmi prevádzkuje celkovo 11 podnikov. Takmer výhradne iba v Brne. Mimo jedného podniku v Zlíne.

Peter Štecko
majiteľ skupiny Medusa Group

Vyštudoval podnikový manažment na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Podnikať začal v osemnástich. V roku 1993 založil firmu Zoe a od roku 1995 prevádzkoval rovnomennú sieť obchodov s módou. Svoju prvú reštauráciu v centre Bratislavy otvoril v roku 2003. Dnes má Medusa Group vyše 46 prevádzok a vlastnú cateringovú divíziu. Je vôbec najväčšou slovenskou gastroskupinou. Jeden podnik má aj v Rakúsku a tri v Česku.

Partneri


Organizačný garant

Usporiadateľ

Patrón

Fotogaléria


Sociálne siete


Výstupy z konferencie


Zadali ste nesprávne heslo alebo meno. Prosím skúste to znovu.